Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

Amikor már az utolsó simítások, igazítások vannak vissza a menyasszonyi-, menyecske- vagy koszorúslány ruhán, érdemes szót ejteni néhány nagyon fontos, mégis túl keveset hangoztatott dologról. A ruhaválasztásnál minden egyes alkalommal elmondjuk a leendő menyasszonyoknak, hogy vegyék figyelembe lakodalmuk méreteit, a vacsora helyszínét, a vendégek számát. Egy több száz fős nagylakodalomhoz például nem javaslom a nagyuszályos, nagyabroncsos ruhákat, hiszen azokban egy kisebb, szűkebb helyen közlekedni sem túl egyszerű, de érdemes arra is gondolni, hogy milyen népszokások lesznek ötvözve a műsorba. Mindennél fontosabb, hogy a hölgyek jól érezzék magukat a kiválasztott ruhában, kényelmesen tudjanak mozogni, táncolni, szórakozni benne. Célszerű a fotózás helyszíneit is számításba venni akkor, amikor döntünk, hiszen egy fapadra ülve, fához dőlve, esetleg vízparton, homokban fényképezve is számtalan baleset érheti a menyasszony ruháját, melyeket kizárólag speciális, vegyi eljárással lehet orvosolni, s egy-egy ilyen sérülés elronthatja az egész esküvő hangulatát. Ha mégis sérülés keletkezett a ruhán, (viaszfolt, ételfolt, borcsepp, szakadás,) semmiképp ne álljon neki senki a tisztításnak, varrásnak vagy vasalásnak, hiszen így a keletkezett károkat könnyen még tovább növelhetjük! Elizabeth Nardo valamennyi ruháját steril, vízhatlan csomagban adja ki a vendégeknek, melyeket aztán hazaérve a nagy nap előtt csillára, vagy fogasra akasztva javaslunk tárolni, így az elszállítás közbeni esetleges gyűrődések még kilóghatják magukat. Aki vásárolt, kölcsönzött, vagy varratott már Divatházunkban ruhát, jól tudhatja, hogy a ruha elvitele előtti napon mindenesetben ragaszkodunk egy utolsó próbához, amikor kizárólag az esküvőn viselt fehérneművel és cipővel szabad a ruhákat felpróbálni, hiszen az utolsó napok izgalmában nemegyszer előfordul, hogy a hölgyek lefogynak 1-2 kilót, ami egy menyasszonyi ruhánál rengeteget számít! A cipő és a fehérnemű legalább ilyen fontos sőt, minden esetben azt javasoljuk, hogy végig egy pár kényelmes cipő legyen a hölgyeken, amíg menyasszonyi ruhában vannak, hiszen egy akárcsak fél centiméterrel alacsonyabb vagy magasabb cipősarok rengeteget módosíthat a ruha állásán.
A külsőségek ünnepélyessé tétele mellett nagyon fontos, hogy a sok szaladgálás közben lélekben is rá tudjunk hangolódni a közeledő esküvőre, jeles eseményre. Elizabeth Nardo hisz abban, hogy a külső és a belső tökéletes összhangja az, amitől igazán emlékezetessé és értékessé válik egy ünnep.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr291800418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása