Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

Mindannyiunk életében elérkezik a pillanat, amikor elegánsan szeretnénk megjelenni. Ilyenkor mindenki egy kicsit más, egy kicsit szebb, egy kicsit különlegesebb szeretne lenne, mint a körülötte lévők. Egy bál, egy esküvő, vagy egy elegáns alkalom remek lehetőséget nyújt, hogy megmutassuk a külvilágnak ritkán látott arcunkat. Azt az arcot, melyet a hétköznapokon nincs módunk felvillantani, melyet talán mi magunk sem ismerünk igazán.
S talán éppen ezért van szükség a hétköznapokon való felülemelkedésre, amikor körülöttünk minden ünnepi fényben tündököl. Remek alkalom, hogy megláttassuk életünk párjával a bennünk lakozó nőt, azt akire titkon minden férfi vágyik.
Elizabeh Nardo kezdetektől a személyre szabott, egyéniséget tükröző divatot tartja egyik legfontosabb ismérvének. Hisszük ugyanis, hogy mindenki számára van olyan szín, fazon és stílus, ami az ő személyiségéhez a legjobban illik. Ahhoz, hogy ezt valóban meg is találjuk, nagy szakmai tapasztalat, emberismeret és empátia szükségeltetik. A „meglátni és megszeretni” érzés mindenkiben jelen van, nekünk tulajdonképpen csak az a dolgunk, hogy ha kell, finomítsunk ezen.
Napjainkban a báli ruhák világába is erőteljesen betört a nadrágkosztüm, így már a hétköznapokon inkább nadrágot viselő hölgyek is kedvükre válogathatnak a szebbnél-szebb anyagokból varrott, egyedi megoldású darabok közül. Természetesen az adott ünnepi esemény jellegétől függően a finom nadrágkosztümöktől, a klasszikus, testhezálló, szűkített fazonokon keresztül a nagyabroncsos ruhákig minden báli öltözet széles választéka megtalálható nálunk. Testalkattól és életkortól függetlenül várunk minden hölgyet, hogy az Elizabeth Nardo Divatház szakemberei segítségével mindannyian bálkirálynőnek érezhessék magukat. Higgyük el, hogy igenis mindannyian, elérhető áron lehetünk egyediek és elegánsak! A bálozó hölgyek mellé természetesen egy elegáns úr is dukál, így valamennyi női báli ruhánkhoz, anyagban, színben és stílusban illő férfi öltözékeket kínálunk az uraknak is. Térjenek be hozzánk, hogy a báli szezonban Önök is teljes fényükben ragyoghassanak!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr951800411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása