Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

6. RÉSZ: Áthangoló

2010.03.01. 18:17

Az első öt rész átolvasása után némi különlegességgel kedveskedünk olvasóinknak. Divatház lévén eddig divatot érintő kérdésekkel foglalkoztunk. A figyelmes olvasónak azonban feltűnhetett, hogy már az első írások is valamivel többet tartalmaztak puszta divattanácsadásnál. És ez a cél. Hogy többek és többek legyünk egy divatháznál, többet adjunk egy szép ruhánál. Mert valóban nem mindegy, mit öltünk magunkra, de a jól megválasztott ruha mellé belső harmóniának, lelki békének is társulnia kell.
Hiszünk benne, hogy a külső díszítés mellett a belső ápolás ugyanolyan fontos.
Az első öt részben a divat alapelemeivel foglalkoztunk. A következő részekben ezt elmélyítve, a divat egyes ágaival ismertetjük meg olvasóinkat. Ezekben részletesen foglalkozunk a menyasszonyi-, a koszorúslány-, a báli-, és az örömszülő ruhákkal, de szó lesz a kiegészítők fontosságáról, és az alkalmi férfi öltözetekről is.
A divatról szóló második nagy egység után az utolsó szakasz következik. A hetedik fejezettől a tizenkettedikig a tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen lelki tartalmakról, a belső harmóniáról gyűjtünk össze néhány alapvető fontosságú gondolatot. Ebben a részben tartalmas írásokat olvashatnak a férfi-nő kapcsolatról, a felek egymással szemben támasztott elvárásairól, a hatékony kommunikációról. Célunk nem az, hogy jó tanácsokkal lássuk el Önöket, hanem hogy gondolatokat ébresszünk.
S ha kissé nehezen érthető, miért ez a sokoldalú megközelítés, gondoljunk csak egy jó filmre. Egy olyanra, amikor kezdetben több eseményt és személyt mutat be a rendező, de csak a tetőponton áll össze bennünk a kép. Vagy amikor az utolsó kockában derül fény a megoldásra, amikor végre választ kapunk a miértekre.
Így rendeztük meg mi is saját kis „filmünket”, mely remélhetőleg a végén választ fog adni néhány alapvető kérdésre.
Tematikánkat tudatosan úgy építettük fel, hogy a kezdetben könnyebben emészthető témák után mélyebb tartalmakat is megpendítsünk. Hogy megérezze az olvasó is, hogy a boldogság nem érhető el egyoldalúan. Hogy több irányból kell és lehet megközelíteni.
Szívből kívánom Önöknek, hogy nyitott szívvel olvassák e sorokat és találjanak válaszra bennük.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr631800438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása