Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

Sokat beszéltünk már a nőiség teljességének megéléséről. A teljesség azonban elképzelhetetlen egy testi-lelki Társ nélkül. Társ nagybetűvel, akinek elmesélhetjük gondjainkat, megoszthatjuk vele örömünket, aki teljességében befogad minket életébe. Egy olyan személy, akit tisztelünk és aki viszont tisztel minket, és akivel azonos életcéljaink vannak.
Ő lesz gyermekeink apja, az a férfi, akire családi életünket építhetjük.
A női lét teljességének egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat az alapja.
A párkapcsolat pedig olyan, mint egy virág. Rendszeresen gondozni, ápolni kell, hogy törődésünket szebbnél szebb bimbókkal és új hajtásokkal hálálja meg.
Kezdetben a férfi udvarolni jár a lányos házhoz. Némi idő eltelte után jön az eljegyzés, amit fél év egy év múlva a házasságkötés követ. A fészekrakást az együttélés, majd a családalapítás követi. A gyermeknevelés évei után a fiókák kirepülnek és jönnek az érett felnőtt évek. Az élet csodaszép ívet rajzol, melynek minden szakaszát meg kell élni.
Bizonyára már mindenkiben ott cseng a kérdés: Jó, jó de mit tegyek, hogy az én párkapcsolatom is kisegyensúlyozott legyen?
Magam is sokat foglalkozom a kérdéssel, így bátran ajánlom mindenki figyelmébe Gonda István és Illés Csilla: A szépség szimfóniája című nagyszerű könyvét. Olvassunk hiteles, tiszta forrásból a párkapcsolat rejtelmeiről. Bármit olvasunk, vagy hallunk, ne fogadjuk el feltétlenül! Gondolkodjunk a hallottakról, és ha néhány elemet hasznosítani tudunk saját életünk jobbá tételéhez már egy nagy lépést tettünk előre.
Nézzük meg, akár fel is írhatjuk egy lapra, mik a prioritások az életünkben. Munka, egészség, család. Számozzuk be őket a megfelelő sorrendbe, és egyértelművé válik, hogy mely dolog a legfontosabb, s mi az amit alárendelünk neki. Ugyanezt végeztessük el partnerünkkel is, és beszéljük meg a leírtakat. Sok későbbi konfliktus forrását kiaknázhatjuk ezzel a módszerrel.
Szintén nagyon fontos, hogy ne rögtön a másikban keressük a hibát. A világ egy tükör. Azt kapjuk, amit mi adunk. Tanuljunk meg mi adni először, s ezt ne azért tegyük, hogy kapjunk valamit! Készítsünk közös tervet a jövőről. Vázoljuk fel, hová szeretnénk eljutni öt, tíz vagy akár tizenöt év múlva. Beszélgessünk róla, ki hogyan képzeli a közös életet a későbbiekben. Fontos, hogy tudjuk honnan hová szeretnénk eljutni, mert csak így tudjuk támogatni egymást a célok elérésében. A mondás szerint: Semmilyen szél nem jó annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.
Próbáljuk kideríteni, hogy mi az, amit a másik elvár tőlünk, s ugyanezt mi is mondjuk el neki. Persze mindehhez sok időre, türelemre és tapintatra van szükség, mert mint tudjuk a teremtés koronái nem szívesen nyílnak meg ilyen témában. Nem baj, ha nem egyszerre kapunk választ minden kérdésre, mert végül átfogó képünk lesz önmagunkról, partnerünkről, és kettőnk kapcsolatáról is. Így juthatunk el a belső harmónia állapotába, mely elengedhetetlen feltétele a tökéletes külső megjelenésnek. Így válik káprázatossá kisugárzásunk, így fog majd igazán öltöztetni minket a felvett ruha.
A stabil párkapcsolat alappillére a fentieken kívül, hogy tisztában legyünk vele, mire vágyik a férfi, akivel együtt élünk. A folytatásban erre a kérdéskörre keressük a választ.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr171800391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása