Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

A boldog kapcsolat alapja, hogy az egyik fél azt tudja nyújtani a másik számára, amire az igazán vágyik. A női lélek harmóniájához pedig a férfi boldoggá tételén keresztül vezet az út.
Egy boldog férfi mellett, mi is boldogok leszünk. Bizton állíthatom, hogy a női önmegvalósítás családon belül virágzik igazán, hiszen ebben a környezetben élhetjük ki ősi ösztöneinket.
A modern világ elnyomni igyekszik az ősi női nemi szerepeket, de a férfi lélek természeténél fogva a hagyományos nőként működni tudó nőre vágyik.
Arra, aki meleg és nyugodt családi fészket teremt számára. Olyan birodalmat, ahová a „csatamezőről” hazatérve nem kell újabb harcokat vívnia, ahol ő a vezér és ahol kiélheti irányítási és vezetői hajlamait. Ahol tisztelik és igénylik véleményét, ahol azt érzékeltetik vele, hogy nélküle egyes feladatok megoldhatatlanok.
A boldog férfinak alapvetően a következőre van szüksége: Olyan nőre, aki hozzá hasonló intelligenciával rendelkezik, szexuális harmóniára, hasonló temperamentumra, és egy testében-lelkében igazi nőre, aki nem hanyagolja el magát, és aki kellőképpen házias.
Nincs új a nap alatt, így ne gondoljuk, hogy a mai férfi nem olyan nőre vágyik, aki megállja a helyét a konyhában és a házimunkában. Ősi szerepek ezek, ne tiltakozzunk hát ellenük!
Sok férfi gondolja, hogy vannak női és férfi munkák. Kössünk egyezséget, hogy időnként ő is vegye ki a részét a feladatokból. Kellő tapintattal vegyük rá néhány dologra, amit nem szívesen végez. Egy okos nőnek mindig tudnia kell, hogy hogyan érheti el céljait a legkönnyebben. Ne vitázzunk minden apróságon, mert így hosszú távon nem nyerhetünk. A férfi vezérnek született, s azt kell éreznie, hogy az övé az utolsó szó. Szereti a kezében érezni a gyeplőt, s a nőnek nem szabad ettől megfosztania őt.
Amikor hazaér a munkából, ne zúdítsuk rögtön rá gondjainkat, mert könnyen előfordulhat, hogy rögtön megoldást fog adni rájuk, ami nekünk nem feltétlenül tetszik. A férfi alapvetően problémamegoldó alkat, a nőnek viszont sokszor csak arra van szüksége, hogy valaki meghallgassa. Ebben az esetben is a kommunikáció mindennek az alapja. Tisztázzuk, hogy csak hallgatóságára vágyunk, nem megoldásra.
A nő fészekrakó, gyermeket világra hozó természetéhez a férfi szabadságvágya társul. A
legtöbb férfinak van hobbyja. Ne akarjuk leszoktatni őket erről még akkor sem, ha ehhez nem a mi társaságunkat igényli. Egyezzünk meg, hogy mikor éli a saját hobbyját, s mikor megy a család közös kikapcsolódásra. Azzal, hogy mi mikor pihenhetünk, a következő fejezetben foglalkozunk. Higgyük el, hogy ha egy kis szabadságot aduk neki, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolat. Bízzunk benne, ez mindkét fél boldogságának a kulcsa.
A boldog és hűséges férfi szexuális téren is azt kapja, amire vágyik. Ne féljünk megbeszélni intim dolgainkat, hiszen életek mehetnek tönkre az őszinteség és a nyíltság hiányában. Figyeljünk oda a másikra, mert csak így tudunk örömet okozni neki. A szex ne legyen sem jutalom, sem megvonásával büntetőeszköz. Hogy ne kapjon visszautasítást, és a nő felnézzen rá – ennek hiányában nem működik az intimitás – a férfinak is sokat kell tennie.
Hogy mire vágyik a nő és mi a teendője a férfinak, a soron következő fejezetben foglalkozom.
Zárszóként egy remek idézetet kínálok nőtársaim figyelmébe:
„A szerelem olyan, mint a tenyérben tartott víz. Ha nyugalomban vagy, megmarad. Ha túlságosan összeszorítod a kezed, kifolyik belőle és elvész.”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr981800387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása