Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

7. RÉSZ: A menyasszonyi ruha

2010.03.01. 18:16

Divatházunk immár évtizedes tapasztalattal rendelkezik a menyasszonyi ruhák világában.
A nagynevű külföldi divatházak modelljei, mint a Miss Kelly, vagy a Miss Paris ruhák mellett igény szerint saját tervezésű-, és készítésű menyasszonyi ruhákat is készítünk. Nálunk minden mennyasszony megtalálhatja az ízlésének, egyéniségének megfelelő ruhát, hiszen az egészen nyitott, modernebb vonalvezetésű daraboktól a konzervatívabb, visszafogottabb stílusú ruhákig számos modellel várjuk a leendő arákat.
Magasan képzett szakembereink személyre szabottan segítenek a megfelelő ruha kiválasztásában, helyben található varrodánkban pedig a méretre alakításra és az egyéni elképzelések megvalósítására is lehetőség nyílik.
A Dél-Dunántúl legnagyobb menyasszonyi ruha kínálatában a hófehértől az ekrü színárnyalatokig, az egyenes testhez álló fazonoktól, az A-vonalún keresztül, a derékban húzott klasszikus nagyabroncsos ruhákig páratlanul gazdag ruhaválasztékkal várjuk leendő vásárlóinkat. Egy és kétrészes ruháink bőséges kínálatában testalkattól-, és életkortól függetlenül valamennyi hölgy különlegesen szép modellek közül válogathat.
A minket választó menyasszonyok kiemelt figyelemben részesülnek a ruha és a szükséges kiegészítők összeállításakor, hogy megjelenésük valóban királynői legyen.
A beszélgetések során a minél alaposabb megismerésre törekszünk, és javaslatainkat ennek megfelelően állítjuk össze. Célunk minden esetben az, hogy a menyasszonyok jól érezzék magukat a kiválasztott ruhában, és ők maguk is páratlanul szépnek lássák magukat.
Folyamatosan megújuló, a legmodernebb nemzetközi divatot követő páratlanul gazdag kínálatunkkal és lehetőségeinkkel továbbra is szeretettel és bizalommal várjuk a leendő menyasszonyokat!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr551800433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása