Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

Elizabeth Nardo-nál mindig valami új, valami eredeti születik Ez alkalommal a felnövekvő fiatalság ünnepi megjelenésével foglalkozunk.
Divatházunkban alkalmi-, és báli ruhák bőséges sorával várjuk vendégeinket. A báli ruha-kollekció tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a fiatalabb korosztályra.
Számukra egyedi tervezésű, lendületes vonalvezetésű ruhákat készítettünk. Hosszabb és rövidebb szoknyák, testhezálló és A-vonalú fazonok, és elegáns nadrágok várják fiatal gazdáikat.
A szoknyákhoz anyagban és színben harmonizáló ujjnélküli-, teljesen nyitott, spagetti pántos, ejtett vállú, rövidebb és hosszabb ujjú felsőrészeket készítettünk. A merészebb-, és a visszafogottabb stílust kedvelő lányokra is gondoltunk, amikor kínálatunkat összeállítottuk. Színek terén az egészen világos árnyalatoktól a feketéig minden megtalálható.
Kiskosztümök széles választékával, és az elegáns megjelenéshez szükséges nélkülözhetetlen kiegészítők teljes sorával várjuk a fiatalokat. Fehérneműk, alkalmi cipők, ékszerek és hajdíszek színesítik kínálatunkat.
A fiatal fiúkat modern, elegáns alkalmi öltözetekkel várjuk Divatházunk földszintjén. Itt az öltönyök, ingek, nyakkendők teljes palettája megtalálható bőséges méret-, és színbeli választási lehetőséggel.
Elizabeth Nardo szeretné, hogy a szalagavatóra, vagy bármely jeles alkalomra készülő fiatal lányok és fiúk életre szóló élménnyel gazdagodjanak, melyhez a megfelelő ruhaválasztás is elengedhetetlenül fontos.
Érdemes weboldalunkat is figyelni, ahol ruháink egy része fotókon is megtekinthető.
A mielőbbi viszontlátásban bízva!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr11800408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása