Napjainkban a legnagyobb nem tárgyi érték a figyelem. Mindnyájan figyelmet szeretnénk kapni. Én is ezt kérem tőled, de ígérem, értékes gondolatokat kapsz tőlem. Alább olvashatod 20 részből álló cikksorozatomat, ahol az öltözködés mellett a fő hangsúly az emberi kapcsolatokon van. Remélem, a cikkek végigolvasása után Te is úgy érzed majd, több lettél és jobban eligazodsz a divat, az öltözködés és az emberi kapcsolatok területén.

Szeretném, ha ez egy párbeszéddél, fórummá alakulna, ahol mi nők gondolatokat cserélhetnénk, és reményeim szerint kialakulna egy Elizabeth Nardo Club, ahol rendszeresen találkozhatnánk személyesen is, és beszélhetnénk mindarról, ami minket, nőket foglalkoztat.

Szólj hozzá, várom gondolataidat!

Üdvözöllek kedves Olvasóm!

Remélem, szép napra ébredtél. Különleges ajándékkal készültem a számodra, mely kifejezetten Neked, Rólad és Érted szól.
Miről is van szó?
Nők vagyunk, s így egymás között nyugodtan megállapíthatjuk, hogy valami nincs rendben a házunk táján. Érezzük ezt már egy ideje, csak talán még nem mertük kimondani. Elfojtjuk a problémát egy kis házimunkával, vásárlással, nassolással, netán egy kiadós testmozgással. Rendjén is van ez, csak épp a probléma gyökerét nem leljük!
Mai világunk nem a legalkalmasabb a nőiség totális megélésére, az érzelmek kinyilvánítására. A munkahelyen erősnek és keménynek, a párkapcsolatban vagy házasságban kitartónak, a családi életben pedig biztos pontnak kell lennünk, akire mindenki mindenkor számíthat.
Hivatásomból adódóan rengeteg időt töltök hölgyek körében, s így még élesebben tapasztalom nehézségeiket, ismerem gondolataikat. A sok-sok beszélgetés cselekvésre sarkallt. Így született az az elképzelés, hogy a mai alkalomtól kezdve több héten keresztül egy nőknek szóló, lélekerősítő és harmonizáló, stílus tanácsadó kurzust indítok. Minden héten levélben keresem meg olvasóimat, és együtt járunk körbe néhány – a női lét boldogságához elengedhetetlen- témakört. Az első öt levél a divat általánosabb témaköreit öleli fel, amit néhány részletesebben kifejtett írás követ. Ezekben átfogó képet adunk az ízléses, nőies megjelenés fortélyairól. A kurzus utolsó nagy egységében mélyebb tartalmakat érintve, a férfi-női kapcsolat rejtelmeivel foglalkozunk.
Arra kérek mindenkit, hogy szánjon időt és figyelmet a levelek elolvasására!
Hosszú évek óta foglalkozom menyasszonyokkal, koszorúslányokkal, örömanyákkal, bálozó hölgyekkel. Egyre gyakrabban szembesülök azzal, hogy a hölgyek nálam, egy ruhapróba alkalmával viselnek először magas sarkú cipőt, szoknyát. De tanúságos az az eset is, amikor a leendő menyasszonynak tíz perce van a ruhapróbára, mert nagyon siet, vagy a fiatal lány, akinek remekül kiemeli egy ruha a bőre színét, üde báját, mégsem visel szívesen számára előnyös öltözetet. Mintha zavarná saját nőiessége.
Nézzünk most őszintén magunkba! Nők vagyunk, ki ne szeretné királynőnek érezni magát, akit a férfi magasztal, csodál és tisztel? Alapvető erényünk az érzékenység, az empátia és a finomság. Szeretünk szépek lenni, akire büszke a férfi. Legyünk hát újra Nők, hiszen csak így találhatjuk meg újra régen elveszettnek hitt boldogságunkat, kiteljesedésünket!
Fedezzük fel magunkban a szépséget, mert egyszeri és megismételhetetlen csodái vagyunk e Világnak, s Nekünk itt és most Nőként van küldetésünk!
A 20. századra kiharcoltuk hőn áhított egyenjogúságunkat, most azonban a mi feladatunk, hogy élni tudjunk vele. Mindenkit arra biztatok, hogy ne fogadja el a tömegárut, a tömegméretet és nyugatról, vagy keletről ráerőltetett globalizált uniformist! Nézzük meg nyugodtan nagy világmárkák modelljeit! Fiús lányok és lányos fiúk köszönnek vissza lapjaikról, s csak rajtunk múlik, hogy beállunk-e a sorba! A mai divat nem feltétlenül a nőiesség mellé teszi le voksát, mivel a világhírű tervezők jelentős része másképp éli meg nemi identitását, mint azt a természet elrendelte. Míg korábban – nőket istenítő és imádó - valódi férfiak álmodtak meg egy-egy ruhadarabot, mára ez már csak csírájában van így.
Mi valódi nők, valódi nőknek tervezünk ruhákat, akiket nem számok szerint osztályozunk.
Higgyük el, nem kell hozzá sok, hogy boldog, kiegyensúlyozott nőként megleljük nőiségünket. Egy boldog nő mellett pedig boldog a férfi is. Amint a nő nőként, a férfi férfiként viselkedik.
Kezdetnek egy színes ékszer, egy stílusos bross, egy új frizura, egy magasabb sarkú szandál vagy egy kis smink is elég! Érdemes kipróbálni és várni a külvilág visszajelzéseit!
Minden kedves olvasómnak azt tanácsolom, hogy ragyogjon bátran, s meglátják, hogy fényük a külvilágot is ragyogóbbá teszi!
S, hogy ehhez kézzel fogható segítséget nyújtsak, a következő héten a különböző testalkatokkal foglalkozunk részletesen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elizabethnardo.blog.hu/api/trackback/id/tr181800462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

accer82 2010.07.19. 00:14:01

tök szimpi, hogy végre valaki ír ezekről a dolgokról. én tipikus férfi vagyok, aki szereti, ha mellette igazi nő van, nem a mai kor torz ideáljai
süti beállítások módosítása